Terasa

Amplasat in centrul orasului Oradea, restaurantul Grand Palace va pune la dispozitie una dintre cele mai elegante si mai frumoase terase in aer liber, ideala pentru evenimente unice, conferinte sau chiar intalniri romantice de neuitat.

Un eveniment, pentru a fi perfect, are nevoie si de locatia perfecta. Terasa restaurantului Grand Palace din Oradea poate fi acea locatie de vis fie ca va doriti organizarea unei nunti intr-un cadru romantic si festiv deopotriva, un botez, o conferinta sau chiar o prezentare de moda. Pe toata durata sezonului cald si nu numai, terasa noastra va sta la dispozitie, alaturi de o echipa de profesionisti in arta frumosului si a bunului gust care va pot ajuta sa va organizati evenimentul ca la carte.

V-ati dorit dintotdeauna o nunta in aer liber? Terasa Grand Palace va poate transforma visele in realitate, oferindu-va nu doar locatia ci si atmosfera si decorurile de care aveti nevoie pentru a aduce magia in vietile voastre, macar pentru o noapte. Va doriti organizarea unui botez in aer liber? Alegeti terasa restaurantului nostru si asigurati-va ca evenimentul organizat de dumneavoastra va fi cu adevarat unul de neuitat. Aveti nevoie de un spatiu perfect pentru o conferinta, o prezentare de moda sau pur si simplu de un cadru romantic pentru o cina de neuitat? Alegeti Grand Palace si nu veti regreta!

VPentru a va convinge de toate acestea, va asteptam cu drag alaturi de noi, intr-o atmosfera unica si de neuitat. Personalul nostru profesionist se va asigura ca toate asteptarile si dorintele dumneavoastra vor fi satisfacute din toate punctele de vedere iar in cazul in care organizati un eveniment, ca acesta va fi perfect.

"Spatios, luxuos, elegant si plin de farmec. Grand Palace a fost locatia perfecta pentru nunta noastra de vis. Revenim la botez."

Anca & Andy

"O terasa superba si absolut perfecta pentru un botez cu multi invitati. Decorurile si amplasamentul ne-au atras, amotsfera ne-a convins."

Cristina & Raul

"Grand Palace este locatia pe care ne-am imaginat-o dintotdeauna pentru nunta noastra, stilul si decorurile sunt absolut superbe."

Madalina & Eugen