Sala de evenimente

Amplasat in centrul orasului Oradea, restaurantul Grand Palace este cu siguranta locatia ideala pentru orice eveniment de importanta majora. Suntem intotdeauna atenti la toate detaliile si va servim cu profesionalism pentru a va oferi clipe de neuitat de fiecare data cand ne treceti pragul.

Organizarea unui eveniment presupune multa munca si dedicatie iar succesul sau depinde si de alegerea locatiei perfecte. Fiecare detaliu conteaza, incepand cu decoratiunile si incheind cu servirea profesionista. Echipa noastra de specialisti in organizari de evenimente va poate ajuta sa transformati orice astfel de eveniment intr-o experienta unica, de neuitat.

Fie ca va doriti sa organizati un bal de sfarsit de an scolar, o zi de nastere, revelionul, o prezentare de moda sau chiar un eveniment corporate, specialistii nostri vor avea grija de toate detaliile, asigurandu-se ca nimic nu ramane la voia intamplarii. Ne ajuta experienta in arta bunului gust si a rafinamentului si un puternic simt estetic.

Alegeti Grand Palace si asigurati-va ca evenimentele dumneavoastra sunt organizate asa cum va doriti, in cele mai mici detalii. Echipa noastra va va oferi sansa de a va elibera de stresul organizarii, permitandu-va sa va bucurati de un eveniment perfect, intr-o atmosfera unica si eleganta. Restaurantul va ofera aranjamente florale maiestre, sisteme de iluminat fanteziste, stalpi cu detalii arhitectonice deosebite, un decor interior din materiale pretioase si un ansamblu de oglinzi care pot face diferenta indiferent de scopul evenimentului.

Pentru a va convinge de toate acestea, va asteptam alaturi de noi, intr-o atmosfera superba si aproape ireala in care toate visele pot deveni realitate.

"Spatios, luxuos, elegant si plin de farmec. Grand Palace a fost locatia perfecta pentru nunta noastra de vis. Revenim la botez."

Anca & Andy

"O terasa superba si absolut perfecta pentru un botez cu multi invitati. Decorurile si amplasamentul ne-au atras, amotsfera ne-a convins."

Cristina & Raul

"Grand Palace este locatia pe care ne-am imaginat-o dintotdeauna pentru nunta noastra, stilul si decorurile sunt absolut superbe."

Madalina & Eugen

Recomandari fotografi