Sala de Conferinte

Amplasata in inima orasului Oradea, sala noastra de evenimente este cu siguranta locatia ideala pentru conferinte si evenimente corporate. Suntem atenti la toate detaliile, avem aportul experientei si va servim cu profesionalism pentru a va o ambianta de neuitat.

Organizarea unei conferinte depinde de o multime de lucruri din care probabil, cea mai importanta este locatia. Restaurantul Grand Palace poate fi acea locatie pefecta atat prin amplasament cat si prin serviciile de calitate pe care le ofera.

Grand Palace este mai mult decat un simplu restaurant. Alaturi de o echipa de specialisti in organizarea evenimentelor si un personal de servire profesionist, restaurantul va pune la dispozitie si o sala de evenimente eleganta, spatioasa si luminoasa. Terasa mare, poate fi si ea folosita atat pentru evenimentele corporate sau conferinte cat si pentru servirea invitatilor in pauzele dintre discursuri sau prezentari.

Echipa noastra de specialisti se va asigura ca toate detaliile conferintei organizare de dumneavoastra au fost puse la punct cu cea mai mare precizie si seriozitate. In plus, vasta noastra experienta in arta bunului gust si a rafinamentului, va poate asigura ca evenimentul organizat in incinta noastra nu este doar special ci si de neuitat atat pentru dumneavoastra cat si pentru invitatii dumneavoastra.

Alegeti Grand Palace si nu va mai ramane decat sa va bucurati de un eveniment perfect organizat intr-o locatie perfecta, usor accesibila din orice punt al orasului. Va asteptam cu drag pentru a va convinge la fata locului ce inseamna cu adevarat un eveniment organizat ca la carte.

"Spatios, luxuos, elegant si plin de farmec. Grand Palace a fost locatia perfecta pentru nunta noastra de vis. Revenim la botez."

Anca & Andy

"O terasa superba si absolut perfecta pentru un botez cu multi invitati. Decorurile si amplasamentul ne-au atras, amotsfera ne-a convins."

Cristina & Raul

"Grand Palace este locatia pe care ne-am imaginat-o dintotdeauna pentru nunta noastra, stilul si decorurile sunt absolut superbe."

Madalina & Eugen

Recomandari fotografi